Syyssoudut

On jälleen aika Syyssouduille!

Oulun yliopiston Prosessikilta ry:n perinteikkäät Kirkkovenesoudut järjestetään Tuiran uimarannalla (Koskitie 58, 90500 Oulu) lauantaina 4.9 klo 12.00 alkaen edellisen vuoden tapaan Syyssoutuina! Tämä poikkitieteellinen tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen.

Oulujoen herruudesta ja erittäin näyttävästä kiertopalkinnosta kisataan joukkueittain kirkkoveneillä, ja kaksi nopeinta aikaa kellottanutta pääsevät kisaamaan vastakkain jännittävään finaaliin. Tervetuloa siis soutamaan ja kannustamaan ainejärjestönne joukkuetta! Rannalla soutukansaa viihdyttämässä on DJ TIKI.

Nälän yllättäessä teltaltamme voi käteisellä ostaa itselleen makkaraa euron hintaan. Samaiselta teltalta löytyy myös meidän haalarimerkkien myynti, josta voi lunastaa itselleen myös Kirkkovenesoudut 2021 -merkin! Ainejärjestösi soutujoukkuetta ja siihen liittymistä voit kysellä omalta ainejärjestöltäsi.

Lisätietoa itse tapahtumasta ja kysymyksiä voi esittää sähköpostiosoitteeseen vapaa-ajanvastaava@prosessikilta.fi.

HOX! Haluamme tapahtumasta mahdollisimman turvallisen jokaiselle soutajalle ja kannustajalle. Suosittelemme siis vahvasti turvavälien säilyttämistä, ja turhien lähikontaktien välttämistä. Kannustamme myös käyttämään hengityssuojainta niin itsesi kuin muiden turvaksi. Pidetään yhdessä kaikki terveinä!

  • MITÄ: Syyssoudut
  • MILLOIN: Lauantaina 4.9. klo 12-16
  • MISSÄ: Tuiran ranta