Kätketyt wachievementit


Olet toivottovasti jo kuullut Wachievementeista eli wappu-achievementeista eli wacheista eli wappusaavutuksista. Mikäli näin ei ole, käy ensin tutustumassa wach.otit.fi sivuun ja palaa sitten tänne!

Mikä on kerättävä wach? Se on maastoon piilotettu fyysinen lappu, jossa on QR koodi ja teksti WACH 2022. Lukemalla QR koodin laitteellasi saat suoritettua yhden achin.

Missä ja milloin? Kerättävät wachit on kätketty pitkin Oulua ja ne voi löytää alla olevien vihjeiden avulla. Neljä ensimmäistä vihjettä on jo julkaistu, mutta viimeinen näistä paljastetaan 28.4. klo 12:00. Viimeisen kätkön nopeimmalle löytäjälle on kätköllä QR koodin lisäksi luvassa Teekkarihenkinen kurkkua lämmittävä yllätys! Muistathan että kätköjä etsiessä ei tarvitse kertaakaan mennä pihoille /tonteille! Jos epäilet että qr-koodilappu on kadonnut, otathan yhteyttä telegramissa @koivuhalako tai rihaataj@student.oulu.fi. Hauskaa kätköilyä!

Sademetsä

Sulkeutuu: 2022-05-01 23:59:59

Pyramidit, mimosat ja muut eksoottiset elämykset ovat lähes kivenheiton päässä! Kätkö löytyy kun ulkoaluetta lähestyy lännestä vesistöjen puolelta. QR koodi löytyy sillan yli kuljettuasi heti ensimmäisestä oikealla olevasta betulaceae -kasvista.
Eläinsafari

Sulkeutuu: 2022-05-01 23:59:59

Tai ainakin jonkin sortin apinan. Tämä apina osaa myös lukea eikä sitä pikku wappuräntäsateet heiluttele. QR koodin löytää nöyrtymällä tiedon edessä.
Turistirysä

Sulkeutuu: 2022-05-01 23:59:59

Se on sininen, siinä ei ole yhtään suoraa kulmaa ja se on lähes kolmekymppinen. *QR koodia kannattaa etsiä erikoisen liikennemerkin takapuolesta. Hox! Älä ole turisti ja mene pööpöilemään tontille!*
Aurinkoranta

Sulkeutuu: 2022-05-01 23:59:59

Tällä rannalla voi ottaa aurinkoa, pelata lentopalloa tai vaikka soutaa. QR koodi löytyy sieltä, minne muiden katseet eivät näe. Niin aurinkoa kuin QR koodiakin kannattaa tähyillä ylöspäin!
Aavikko

Sulkeutuu: 2022-05-01 23:59:59

Täällä hiekkaisella alueella voi pelata lentopalloa eikä lähimpään anniskelupaikkaan (joka on opiskelijaravintola) ole kuin muutama sata metriä! QR koodia yllätystä kannattaa etsiä verkkotolpista. Jos uskot olevasi nopein, kannattaa suorittaa hiekalla kaivauksia ristiin laitettujen tikkujen kohdalal alle 1 m sisällä QR koodista